Rörmokare Uppsala

JW Rörservice

Varmt välkommen till JW Rörservice! Hos oss finns kompetenta rörmokare som hjälper dig med det mesta inom VVS i Uppsala.

Offertförfrågan
Kontaktuppgifter

Professionalism

Din självklara rörmokare

Är du i behov av en rörmokare i Uppsala? Då finns vi på JW Rörservice till för dig! Våra rörmokare erbjuder tjänster inom allt som rör ventilation, värme och sanitet. Genom åren har vi framför allt utfört service, installationer, reparationer och renoveringar inom VVS. Vår målsättning är att leverera ett arbete av högsta klass för att göra dig som kund nöjd. Därför ser vi givetvis till att anpassa arbetet efter dina önskemål och behov.

När du anlitar våra rörmokare kan du känna dig trygg med att vi tar ansvar över hela arbetet, från början till slut, så att du kan luta dig tillbaka och glädjas över ett bra jobb. Trots att alla våra rörmokare är utbildade och certifierade ser vi till att ständigt utveckla våra kunskaper och lära oss nya metoder och tekniker så att du alltid får det bästa av oss.

För oss är det viktigt att hålla en god kommunikation med dig som kund. Dels för att du alltid ska veta vad vi gör och varför vi gör det, och dels för att minimera risken för missförstånd som kan leda till fel. Alltså är JW Rörservice ett bra val för dig som letar efter en pålitlig rörmokare i Uppsala. 

Glöm inte att

Nyttja ROT-avdraget

Visste du om att du som privatperson kan nyttja ROT-avdraget när du anlitar våra rörmokare i Uppsala för arbeten i ditt hem? ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ger upp till 30% avdrag på arbetskostnaden, alltså gäller det inte på till exempel material och resekostnader. ROT och RUT-avdraget räknas ihop och är tillsammans högst 75 000 kr per år och person., dock är ROT högst 50 000 kr per år och person.

Rörmokare hjälper kvinna med avlopp

Läs mer om ROT

På Skatteverkets hemsida kan du läsa mer om ROT-avdraget och vad det innebär.

Läs mer

Våra tjänster

Hos oss på JW Rörservice i Uppsala finns ett brett utbud av tjänster som rör VVS. Nedan ser du ett axplock av de vanligaste tjänsterna våra rörmokare erbjuder. Givetvis kan du höra av dig till oss angående ditt uppdrag eftersom att vi med vår mångåriga erfarenhet kan ta oss an det mesta inom VVS, och framför allt leverera ett väl utfört arbete!

Installationer

Hos oss på JW Rörservice i Uppsala hittar du erfarna rörmokare som noggrant tar sig an alla typer av installationer inom VVS. Oavsett hur stort eller litet ditt uppdrag är så kan du lita på att vi utför det med fokus på kvalitet och hållbarhet.

Service

Har det blivit dags för service av din anläggning i Uppsala? Det är viktigt att utföra service regelbundet för att hålla anläggningen i gott skick. Då minimerar man dessutom risken för eventuella problem som kan bli kostsamma om man inte hittar dom i god tid.

rENOVERING

Letar du efter en rörmokare som kan ta hand om VVS-aspekten av din köks- eller badrumsrenovering? Då är våra rörmokare rätt val för dig! JW Rörservice samarbetar med 2 olika kakelföretag där vi erbjuder badrumsrenovering till förmånliga priser.

Vi hjälper dig

Våra främsta uppdragsområden

Vill du läsa mer om våra rörmokare i den stad du behöver hjälp? Klicka på kartbilden för att ta dig vidare till ditt område!

Uppsala

Gävle

Tierp

Sandviken

Rörmokare tar bort gammal kökskran

Vilka är vi?

Våra rörmokare

JW Rörservice i Gävleborg startades år 2020 av Jesper Westberg som har över 20 års erfarenhet inom branschen. Företaget består av ett härligt team av certifierade och kompetenta rörmokare som kan ta sig an det mesta inom VVS som du kan tänkas behöva hjälp med.

Uppsala med omnejd

Vi har vår utgångspunkt i Gävle där vi utför de flesta av våra arbeten, men givetvis finns vi även tillgängliga i Sandviken, Tierp och Uppsala. Om du skulle behöva vår hjälp längre bort är du varmt välkommen att kontakta våra rörmokare så ser vi över våra lösningar. Om möjligheten finns är vi glada över att kunna hjälpa dig!

Hör av dig

KONTAKTA OSS

Du är varmt välkommen att kontakta våra rörmokare i Uppsala via mail, telefon eller offertformuläret, vi svarar gärna på dina frågor!